Dakbedekking plaatsen of vervangen in Ede

Dakbedekking is er in veel verschillende versies, en voor ieder dak is er een geschikte dakbedekking te vinden.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van dakbedekking voor zowel hellende als platte daken. Zo leggen wij onder andere pannen, leien, bitumen en kunststof daken, en ook voor reparaties kunt u ons inschakelen. Kortom, voor iedere klus aan uw dak in de regio Ede neemt u contact met ons op.

Dakpannen

Dakpannen worden van oudsher vrijwel standaard gebruikt op woningen met hellende daken. Er zijn talloze opties op het gebied van kleur en materiaal. U kunt ervoor kiezen om zelf uw pannendak aan te leggen, verstandiger is het om dit door een vakman te laten doen. U bent er dan van verzekerd dat uw dak er mooi bij ligt.

Bitumen dakbedekking

Ieder type dakbedekking voor platte daken heeft zo zijn voor- en nadelen. De grote voordelen van bitumen zijn de waterdichtheid, de lage prijs en de snelle en simpele verwerking. Als u kiest voor duurzaamheid in combinatie met kwaliteit kiest u voor een bitumen dakbedekking.

Wilt u meer weten over de verschillende soorten bedekking? Of wilt u meteen een dakdekker inschakelen in Ede of in de omgeving van Ede? Bel ons of ga naar de contactpagina en vul het formulier in.