Daklekkage in Ede

Een daklekkage Ede is enorm vervelend. U staat op het punt om de deur uit te gaan als u de natte plek op het plafond ziet. Uw dak moet snel gerepareerd worden. Bij Dakspecialist Vriezen B.V. staat er altijd een ervaren dakdekker voor u klaar om de oorzaak van de daklekkage te achterhalen en uw dak te repareren. Wilt u meer weten over daklekkages, lees dan snel verder. Direct een dakdekker nodig? Neem contact met ons op via 085 - 106 15 73. Wij helpen u graag.

Daklekkage Ede: wat te doen?

Bekijk of u de oorzaak van de daklekkage Ede kunt achterhalen. Het is belangrijk snel actie te ondernemen, zodat u vervolgschade aan uw woning voorkomt. Leg handdoeken neer om het vocht op te vangen en verplaats uw spullen. U kunt ook foto’s van de lekkage maken om die vervolgs op te sturen naar uw verzekering. Wellicht vergoeden zij de schade. Soms kan de oorzaak van het lek beter vanaf de buitenkant van het dak gevonden worden. Ga echter niet zomaar uw dak op. Daarmee vraagt u om problemen.

Onze werkwijze bij daklekkage in Ede

Wij houden de kwaliteit van onze dienstverlening graag hoog. Mede door onze heldere werkwijze bij daklekkage Ede kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Wij luisteren eerst naar uw verhaal, zodat we het probleem goed in kaart kunnen brengen. Met duidelijke vragen komen we er achter wat de mogelijke oorzaak van het lek is. Om zeker te zijn van de oorzaak van het lek moeten we uw dak op om deze grondig te bekijken. Daarvoor kunnen wij altijd op korte termijn een afspraak inplannen.

Wij gaan uw hele dak bij langs. Op die manier zien wij niets over het hoofd en kunnen wij goed voorbereid aan de reparatie beginnen. Wij controleren bijvoorbeeld ook de dakgoten en kieren en naden. De controle van uw dak zal veel duidelijkheid verschaffen over wat er nodig is voor een eventuele dakreparatie. Wij geven u een gedetailleerd overzicht en overleggen met u over de kosten. Na overlegd te hebben met u en uw akkoord te hebben ontvangen beginnen we direct met de daklekkage repareren. Ook tijdens onze werkzaamheden overleggen wij altijd met u over wat we doen.

Oorzaken lekkage dak

Een daklekkage kan komen door schade aan uw dak. Soms kunt u zelf deze schade herstellen, maar het kan ook zo zijn dat u een dakdekker moet inschakelen om de schade te repareren. Niet alleen weersomstandigheden, maar ook vogels en muizen kunnen schade aanrichten aan uw dak. Een daklekkage Ede valt nooit helemaal te voorkomen, maar u kunt de kans op een lekkage wel verkleinen door eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren.

Lekkage plat dak

Twee bekende oorzaken van een lekkage plat dak zijn een scheur in de dakbedekking en de waterafvoer die niet naar behoren werkt. Soms moeten de dakgoten even vrijgemaakt worden van bladeren, zodat de afvoer van water weer naar behoren werkt. Is de reparatie van een plat dak niet aan u besteedt? Een dakdekker van Dakspecialist Vriezen B.V. helpt u graag. Neem contact op voor meer informatie of een afspraak via 085 - 106 15 73.

Lekkage schuin dak

Een veelvoorkomende oorzaak van een lekkage schuin dak is een kapotte of loszittende dakpan. Ook verstopte dakgoten of andere schade aan het dak kan voor een lekkage zorgen. Mocht de schade beperkt zijn, dan kunnen we de daklekkage vaak direct repareren. Mocht de lekkage door grote schade zijn ontstaan, dan maken wij een afspraak met u om het te repareren.

Bel gerust bij daklekkage in Ede

Uw daklekkage vandaag nog gerepareerd? De dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V. zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bij ons kunt u rekenen op vertrouwde service en heldere afspraken over de reparatie van uw daklekkage in Ede. Bel gerust op 085 - 106 15 73 of maak gebruik van het contactformulier. Wij geven u advies of plannen een afspraak met u in om uw dak te komen bekijken.