Heeft u te maken met daklekkage?

Daklekkage is erg vervelend. Gelukkig kunnen wij dit snel voor u oplossen in Ede en omstreken. Of beter nog: voorkom een daklekkage door regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw dakbedekking. Dit zorgt voor een verlenging van de levensduur van uw dak en zo komt u niet ineens voor verrassingen te staan, zoals een daklekkage na een flinke regenbui. Naast het voorkomen van problemen zorgt goed onderhoud er gelijktijdig ook voor dat u geen flinke bedragen hoeft uit te geven aan allerlei reparaties.

Lekkage aan uw platte dak?

Dakbedekking zit vaak op rollen voordat het wordt aangelegd. Dat betekent dat er altijd naden zullen zijn, die op termijn kunnen gaan lekken als ze niet goed op elkaar aansluiten. Dit probleem is de voornaamste veroorzaker van lekkages aan platte daken.

Lekkage aan een schuin dak

Lekkage aan schuine daken ontstaat in veel gevallen na schade, bijvoorbeeld door een storm. Een afgewaaide pan of kapotte nokvorst zorgt voor zwakke plekken in het dak, waardoor het water naar binnen kan sijpelen en uw dakconstructie kan aantasten.

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dakproblemen zijn. Voor een acuut probleem met uw dak zoals daklekkage, kunt u ons altijd snel bereiken. Bel ons direct en binnen no time staat er een ervaren dakdekker bij u op de stoep om uw daklekkage te verhelpen. Wilt u van onze vlotte en vakkundige service gebruik maken? Neem dan contact op. In de regio Ede onze dakdekkers voor u klaar.