Daklekkage Ede

Daklekkage is erg vervelend. Gelukkig kunnen wij dit snel voor u oplossen in Ede en omstreken. Of beter nog: voorkom een daklekkage door regelmatig dakonderhoud te laten plegen aan uw dakbedekking. Dit zorgt voor een verlenging van de levensduur van uw dak en zo komt u niet ineens voor verrassingen te staan, zoals een daklekkage na een flinke regenbui. Naast het voorkomen van problemen zorgt goed onderhoud er gelijktijdig ook voor dat u geen flinke bedragen hoeft uit te geven aan allerlei dakreparaties.

Daklekkage Ede plat dak

Dakbedekking zit vaak op rollen voordat het wordt aangelegd. Dat betekent dat er altijd naden zullen zijn, die op termijn kunnen gaan lekken als ze niet goed op elkaar aansluiten. Dit probleem is de voornaamste veroorzaker van lekkages aan platte daken. Door weersinvloeden en dan met name temperatuurwisselingen is de dakbedekking in beweging. Bij hogere temperaturen zet het uit waar het bij lagere temperaturen juist weer krimpt.

Daklekkage Ede schuin dak

Lekkage aan schuine daken ontstaat in veel gevallen na schade, bijvoorbeeld door een storm. Een afgewaaide pan of kapotte nokvorst zorgt voor zwakke plekken in het dak, waardoor het water naar binnen kan sijpelen en uw dakconstructie kan aantasten. Dakpannen vormen met elkaar een gesloten systeem. Zodra er een aantal dakpannen ontbreken kan er wind onderkomen waardoor meer dakpannen van het dak kunnen waaien. U doet er verstandig aan om missende dakpannen zo snel mogelijk te laten vervangen. Nog beter is het voorkomen hiervan. Nationale Dakspecialist kan voor u een preventieve dakinspectie uitvoeren.

Afspraak maken voor daklekkage in Ede

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dakproblemen zijn. Voor een acuut probleem met uw dak zoals daklekkage, kunt u ons altijd snel bereiken. Bel ons direct en binnen no time staat er een ervaren dakdekker bij u op de stoep om uw daklekkage te verhelpen. Wilt u van onze snelle en vakkundige service gebruik maken? Neem dan contact op. In de regio Ede staan onze dakdekkers voor u klaar. U kunt ons bellen op 0318 - 79 90 24 om meteen een afspraak te maken. Ook kunt u ons contactformulier invullen.