Dakonderhoud Ede

Het dak van uw woning of garage krijgt van alles te verduren. Onder druk van weersomstandigheden als wind, regen, hagel én fel zonlicht kan de conditie van het dak danig verslechteren. Hierdoor ontstaan mogelijk zwakke plekken of zelfs daklekkages; dat wilt u niet! Door periodiek onderhoud uit te voeren maakt u de kans om complicaties zo laag mogelijk en zorgt ervoor dat het dak de optimale bescherming kan bieden. Tevens verlengt u middels dakonderhoud de levensduur van het dak.

Voor professioneel dakonderhoud in Ede bent u bij Dakspecialist Vriezen B.V. aan het juiste adres. Onze dakdekkers helpen bij het onderhoud van diverse daktypen waaronder pannendaken en bitumen platte daken. Mocht vanuit het onderhoud blijken dat één of meerdere delen van uw dak reparatie behoeven, dan voeren wij dit uiteraard ook voor u uit!

Dakonderhoud Ede eenmalig

De meeste mensen kiezen voor eenmalig onderhoud aan hun dak. Zeker wanneer men een vermoeden heeft dat dakpannen niet meer als gebruikelijk functioneren, kleine scheurtjes zichtbaar worden in de dakbedekking of simpelweg als check om te kijken of alles nog goed is. Wist u dat er echter ook vormen met een onderhoudscontract mogelijk zijn? Hierbij kiest u weloverwogen voor periodiek dakonderhoud binnen een voor u te aanvaarden periode, bijvoorbeeld eens per drie of vijf jaar. Zeker bij oudere daken is een dergelijke constructie ideaal en op de lange termijn tevens voordeliger dan meermaals kiezen voor een losse onderhoudsbeurt.

Dak onderhoud Ede werkzaamheden

Bij het onderhouden van uw dak kijken we naar diverse factoren. Eerst zorgen we voor een dakinspectie van uw huidige dakbedekking; voldoet deze of is er sprake van slijtage, dan wel naden en kieren? Vervolgens voorzien we het dak van een beschermlaag, welke zorgt voor extra zekerheid. De meest gangbare methoden zijn:

  • Impregneren
  • Coaten (bitumen of pannen)

Hierdoor is uw dak in alle getijden van het jaar goed beschermd tegen invloeden van buiten. Dakonderhoud kunt u het hele jaar door laten uitvoeren. In de regio Ede staat Dakspecialist Vriezen B.V. voor u klaar!

Dakonderhoud Ede afspraak

Benieuwd naar de mogelijkheden en additionele voordelen van eenmalig of periodiek onderhoud? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of bel direct 085 - 106 15 73.