Stormschade aan uw woning in Ede?

Het dak beschermt uw woning tegen allerlei weersinvloeden, zoals regen, hagel en harde windvlagen. Het dak zelf krijgt hierdoor wel veel te verduren, vooral gezien de steeds zwaardere stormen waarmee we in Nederland tegenwoordig te maken hebben. Stormschade aan daken is na zo’n storm dan ook geen uitzondering.

Het is belangrijk dat u weet op welke vakman u kunt rekenen als uw woning wordt getroffen door rondvliegende takken of ander materiaal, of in het geval van afgewaaide pannen of daklekkage. In Ede en omgeving heeft Roof Expert ruim 30 jaar ervaring op het gebied van dakreparatie en lekkageherstel. Wij staan dag en nacht voor u klaar bij stormschade, 365 dagen per jaar!

Schade door storm voorkomen

Losgeraakte dakpannen vormen bij stormschade de meest gehoorde klacht. Vaak is het zo dat deze dan al enigszins los zaten voor de storm, maar omdat u niet zelf dagelijks op uw dak staat is dit u waarschijnlijk gewoon niet opgevallen. Door uw dak eens in de zoveel tijd te laten inspecteren door een dakdekker, voorkomt u voor een groot deel dat uw dak tijdens een storm beschadigd kan raken. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, we informeren u graag.