Stormschade Ede

Het dak beschermt uw woning tegen allerlei weersinvloeden, zoals regen, hagel en harde windvlagen. Het dak zelf krijgt hierdoor wel veel te verduren, vooral gezien de steeds zwaardere stormen waarmee we in Nederland tegenwoordig te maken hebben. Stormschade aan daken is na zo’n onstuimige periode dan ook geen uitzondering.

Het is belangrijk dat u weet op welke vakman u kunt rekenen als uw woning wordt getroffen door rondvliegende takken of ander materiaal, of in het geval van afgewaaide pannen of daklekkage. In Ede en omgeving heeft Dakspecialist Vriezen B.V. ruim 30 jaar ervaring op het gebied van dakreparatie en lekkageherstel. Wij staan dag en nacht voor u klaar bij stormschade, 365 dagen per jaar!

Stormschade Ede voorkomen

Losgeraakte dakpannen vormen bij stormschade de meest gehoorde klacht. Vaak is het zo dat deze dan al enigszins los zaten voor de storm, maar omdat u niet zelf dagelijks op uw dak staat is dit u waarschijnlijk gewoon niet opgevallen. Door uw dak eens in de zoveel tijd te laten inspecteren door een dakdekker, voorkomt u voor een groot deel dat uw dak tijdens een storm beschadigd kan raken.

Stormschade Ede contact

Wilt u graag problemen aan uw dak voor zijn? Of heeft u toch stormschade aan uw dak opgelopen? Bel dan snel met Dakspecialist Vriezen B.V.. In Ede en omgeving helpen wij u graag met al uw dakwerk. U kunt ons bereiken op 085 - 106 15 73 en via ons contactformulier.