Dakinspectie Ede

Een dakinspectie kan veel leed voorkomen. Mankementen aan een dak blijven vaak lange tijd onopgemerkt, om de simpele reden dat u niet dagelijks over uw dak loopt en dus zwakke plekken niet snel zult opmerken. U merkt dan pas dat er iets aan de hand is op het moment dat het dak gaat lekken, of wanneer er bijvoorbeeld bij harde windvlagen schade ontstaat. Op dat moment is het te laat voor preventieve aanpassingen en moet u herstelkosten gaan maken. Door middel van een dakinspectie is dit te voorkomen!

Om deze reden raden dakdekkers aan om eens in de zoveel tijd een dakinspectie te laten uitvoeren. Uw dak wordt dan grondig bekeken door een echte specialist, waardoor zwakke plekken snel aan het licht komen. Woont u in Ede of omgeving? Dan schakelt u Dakspecialist Vriezen B.V. in. Met onze 30 jaar ervaring kunnen wij gerust zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van dakinspectie. Voorkom grote problemen zoals een daklekkage met alle gevolgen van dien. Uiteraard kunnen wij u helpen met het uitvoeren van een dakreparatie, maar ook wij voorkomen dit liever. Door onze dakdekkers in te schakelen zorgt u ervoor dat uw dak er weer jaren mee kan.

Dak inspectie Ede als dakonderhoud

Een dakinspectie zorgt ervoor dat uw dak langer meegaat. Aan de hand van de inspectie geven onze dakdekkers namelijk aan of er onderhoud nodig is, en zo ja, wat de uit te voeren werkzaamheden zijn. Er kan bijvoorbeeld mos verwijderd moeten worden, losse stukken worden vastgemaakt of een beginnende daklekkage worden verholpen. Uiteraard zorgen onze dakdekkers ervoor dat dit dakonderhoud wordt uitgevoerd, uw dak is daarna weer in perfecte staat.

Dakinspectie Ede uitvoeren

Dakspecialist Vriezen B.V. helpt u in Ede en omgeving graag bij een inspectie van het dak. Wij voeren zowel inspecties uit aan platte daken als aan pannendak. Ben u ook overtuigd van de voordelen van ene dakinspectie? Bel dan snel op 085 - 106 15 73 of vul ons contactformulier in.