Dakinspectie nodig in Ede?

Mankementen aan een dak blijven vaak lange tijd onopgemerkt, om de simpele reden dat u niet dagelijks over uw dak loopt en dus zwakke plekken niet snel zult opmerken. U merkt dan pas dat er iets aan de hand is op het moment dat het dak gaat lekken, of wanneer er bijvoorbeeld bij harde windvlagen schade ontstaat. Op dat moment is het te laat voor preventieve aanpassingen en moet u herstelkosten gaan maken. Het is natuurlijk beter om dit te voorkomen!

Om deze reden raden dakdekkers aan om eens in de zoveel tijd een dakinspectie te laten uitvoeren. Uw dak wordt dan grondig bekeken door een echte specialist, waardoor zwakke plekken snel aan het licht komen. Woont u in Ede of omgeving? Dan schakelt u Roof Expert in. Met onze 30 jaar ervaring kunnen wij gerust zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van dakinspectie, we zorgen ervoor dat u dak er snel weer tegenaan kan!

Dakinspectie als vorm van onderhoud

Dakinspectie zorgt ervoor dat uw daken langer meegaan. Aan de hand van de inspectie geven onze dakdekkers namelijk aan of er onderhoud nodig is, en zo ja, wat de uit te voeren werkzaamheden zijn. Er kan bijvoorbeeld mos verwijderd moeten worden, losse stukken worden vastgemaakt of beginnende lekkages worden verholpen. Uiteraard zorgen onze dakdekkers ervoor dat dit dakonderhoud wordt uitgevoerd, uw dak is daarna weer in perfecte staat.