Dakreiniging Ede

Het dak van een woning heeft een belangrijke functie en goed onderhoud is dus essentieel. Door de jaren heen wordt het dak echter gevoelig voor de aanhechting van mos, algen en andere vuiligheid. Dit is te danken aan het vochtige en gevarieerde weer in Nederland. Als gevolg van de aangroeiing van mos en algen verliest het dak een deel van haar functie én neemt de kans toe op complicaties rondom het dak. Middels een reiniging van het dak brengen onze dakdekkers uw dak weer terug in de oude staat. Daarvoor hebben wij diverse methoden. Benieuwd naar de mogelijkheden van een dakreiniging in Ede? Schakel dan Dakspecialist Vriezen B.V. in.

Vermoedt u directe problemen op het dak? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakreinining Ede pannendak

Reinigen komt veelvuldig voor op pannendaken. Deze daken mag u reinigen op hoge druk voor het optimale resultaat. Bij hardnekkige plekken op het dak mag u tevens gebruik maken van heet water en/of een reinigingsmiddel. Niet ieder daktype is echter berekend op een hogedrukspuit. Met name leien en of rieten daken zijn daardoor lastiger te reinigen; hiervoor gebruikt u een milde straal. In alle gevallen realiseren wij echter het gewenste resultaat. Dit zijn de voordelen van een dakreiniging:

  • Een fraaie uitzicht op uw dak
  • Een impuls voor de algehele dakconstructie
  • Langere levensduur van het dak

Het resultaat van een reiniging op uw dak is direct zichtbaar. Het mos, algen en ander vuil zijn verwijderd, terwijl ook de dakgoot wordt meegenomen. Zo voorkomt u niet alleen een aantasting van de dakconstructie, maar ook eventuele verstoppingen of verzakkingen van de hemelwaterafvoer. Het reinigen van uw dak kan dus ook kosten besparen als het om een dakreparatie gaat.

Dakreiniging Ede hulp

Onder druk van diverse weersomstandigheden in Nederland zijn onze daken erg gevoelig voor aangroei van mos en algen. Om de kans hierop te verkleinen kiezen we voor een duurzame afwerking. Dit kan door middel van impregneren of coaten. Dak coating zorgt ervoor dat mos, algen en andere vuiligheid zich minder snel kan aanhechten op het dak. Impregneren is eenzelfde principe, waarbij het dak water- en vuilafstotend wordt gemaakt. Ook dit komt de levensduur van het dak ten goede. Wilt u dit ook? Neem dan contact op met Dakspecialist Vriezen B.V.. Ook kunt kunt u ons direct bellen op 085 - 106 15 73. Wij helpen u graag!