Dakisolatie in Ede

Dakisolatie is een goede keus. Lees hieronder alles over dakisolatie, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Wilt u direct dakisolatie in Ede laten plaatsen? Neem gerust contact op met de dakdekker in Ede van Dakspecialist Vriezen B.V.. U kunt al uw vragen over de isolatie van uw dak kunt u aan hem kwijt. Schroom niet en bel ons via 085 - 106 15 73.

Dakisolatie: de voordelen

Het belangrijkste voordeel van dakisolatie is kostenbesparing. Als u rekent met een gasprijs van 1 euro/m3, dan kunt u, afhankelijk van het soort dakisolatie, uitgaan van een kostenbesparing van rond de €600 op jaarbasis. Wilt u de precieze besparing uitrekenen voor dakisolatie in Ede, dan moet u de huidige gasprijs erbij pakken. En de voordelen van uw dak isoleren gaan nog even door:

  • Het wordt aangenamer in huis.
  • Het is een milieubewuste keuze, omdat er minder broeikasgas uitgestoten wordt.
  • Het zorgt voor waardevermeerdering van uw huis.

Dakisolatie: kosten

Wanneer u dakisolatie in Ede laat plaatsen door een dakspecialist, dan zullen de kosten uitkomen op tussen de €1000 en €4500. Het is het waard om te kijken of u in aanmerking komt voor subsidies. Landelijke of regionale subsidies kunnen een groot deel van de kosten drukken. Lees u goed in over deze subsidies. U moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor alle typen dak isolatie kunt u bij Dakspecialist Vriezen B.V. terecht. Naast het isoleren van het dak helpen wij u ook met het onderhoud van uw dak, reparaties en dakrenovatie. Door ons in te schakelen bij dakisolatie in Ede kiest u voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.

Dakisolatie binnenzijde

Door dakisolatie aan de binnenkant van uw platte dak toe te voegen wordt uw dak goed geïsoleerd en kan uw dak ook meteen gerenoveerd worden. Het voordeel van dakisolatie aan de binnenzijde van uw schuine dak is dat de dakbedekking van uw dak niet verwijderd hoeft te worden en het geeft redelijk goede isolatie. Ook een goede optie voor het isoleren van uw woning is zoldervloerisolatie. Dit is handig wanneer u de zolder alleen als opbergruimte gebruikt en dus niet verwarmt.

Dakisolatie buitenzijde

Een snelle manier om uw platte dak te isoleren is door dakisolatie aan de buitenzijde aan te brengen. Er worden dan platen op de bestaande dakbedekking gelegd. Wij adviseren bij een schuin dak altijd dakisolatie aan de buitenzijde. Een schuin dak kan op die manier het beste geïsoleerd worden. Ook een optie om uw schuine dak te isoleren is het spuiten van purschuim, glaswolvlokken of EPS termoparels onder de dakpannen.

Dakisolatie Ede door Dakspecialist Vriezen B.V. laten uitvoeren

Onze dakdekkers zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Vraag meer informatie aan of plan een afspraak in. Op ons telefoonnummer 085 - 106 15 73 zijn wij altijd bereikbaar. Ook kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.