Dakgoten plaatsen of vervangen in Ede

Een dakgoot is een onmisbaar onderdeel van ieder dak. Hiermee wordt regenwater dat op uw dak belandt afgevoerd naar de regenpijp en uiteindelijk naar de grond. Het is dan ook belangrijk dat u kiest voor de juiste soort goot. Dit bepaalt welk onderhoud de dakgoot in de toekomst nodig zal hebben en hoe lang de gemiddelde levensduur is.

Wilt u in Ede of omgeving uw woning voorzien van nieuwe dakgoten? Of is er sprake van een probleem met uw dakgoten, zoals lekkage, een verstopping of verrotting? Neem contact op met Roof Expert. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren, reinigen en onderhouden van uw dakgoten en zijn u graag van dienst.

Het belang van het reinigen van uw dakgoot

Door het jaar heen blijft er een steeds dikkere laag vuil, mos en bladeren in uw dakgoot achter. Omdat die omgeving constant vochtig of nat is, ontstaat er op termijn verrotting als u de goot niet regelmatig reinigt. Ook kan er daklekkage ontstaan omdat het water niet goed wegloopt, of kan de goot verstopt raken.

In Ede en omgeving kunt u altijd een beroep op ons doen. Ook kunnen wij uw dakgoten voor u bekleden, met bijvoorbeeld koper, zink of PVC. Dit verlengt de levensduur van uw dakgoten aanzienlijk!