Dakgoten Ede

Een dakgoot is een onmisbaar onderdeel van ieder dak. Hiermee wordt regenwater dat op uw dak belandt afgevoerd naar de regenpijp en uiteindelijk naar de grond, of een regenton als u het wenst op te vangen. Regenwater is namelijk prima te gebruiken voor het bewateren van de tuin. Het is dan ook belangrijk dat u kiest voor de juiste soort goot. Dit bepaalt welk onderhoud de dakgoot in de toekomst nodig zal hebben en hoe lang de gemiddelde levensduur is.

Wilt u in Ede of omgeving uw woning voorzien van nieuwe dakgoten? Of is er sprake van een probleem met uw dakgoten, zoals lekkage, een verstopping of verrotting? Neem contact op met de dakdekkers van Dakspecialist Vriezen B.V.. Wij zijn gespecialiseerd in het monteren, reinigen en onderhouden van uw dakgoten en zijn u graag van dienst.

Dakgoten Ede reinigen

Door het jaar heen blijft er een steeds dikkere laag vuil, mos en bladeren in uw dakgoot achter. Omdat die omgeving constant vochtig of nat is, ontstaat er op termijn verrotting als u de goot niet regelmatig reinigt. Ook kan er daklekkage ontstaan omdat het water niet goed wegloopt. Ook is het mogelijk dat de bladeren in de hemelwaterafvoer komen waardoor deze verstopt kan raken. Om dit te voorkomen kunt u ons ook inschakelen om een gootdrain te laten plaatsen. Deze houdt bladeren en dergelijke tegen, maar de neerslag kan gewoon worden afgevoerd. Met meer dan 30 jaar aan ervaring zijn wij specialist in dakgoten en hemelwaterafvoeren.

Dakgoten Ede contact

In Ede en omgeving kunt u altijd een beroep op ons doen. Ook kunnen wij uw dakgoten voor u bekleden, met bijvoorbeeld koper, zink of PVC. Dit verlengt de levensduur van uw dakgoten aanzienlijk! Neem nu contact met ons op als u hulp nodig heeft bij uw dakgoten. Wij zijn telefonisch te bereiken op 085 - 106 15 73 als u meteen een afspraak wilt maken. Geen haast maar wel graag contact? Dan kunt u ook het contactformulier invullen.